ebenhartcomedy.se

ebenhartcomedy.se

Aktuellt om stand-up.

Och mina möten med publiken, tankar och reaktioner.

Rolig kväll i Barsebäckshamn!

Denna månadPosted by Göran Ebenhart Saturday, August 13 2016 08:08:33
Igår var jag i Barsebäckshamn på idylliska Pinhättan! Där träffade jag ett underbart gäng lärare. Stämningen var på topp redan när jag kom dit vid nio tiden. Jag riggade upp anläggningen till härligt sorl, fnissande, skrattande och även allsång!!!! Det kändes att det låg en härligt positiv förväntan i lokalen. Jag gick på 21:30 och fick full fokus från början till slut. Det är så tydligt när folk trivs med varandra, det blev många roliga dialoger med publiken, mycket här och nu och det ena gav det andra! Det blev nästan en timmes comedy, och avslutningen blev pricken över i:et. För jag avslutade med sången om Medelålders män, och jag har aldrig varit med om en sån entusiasm och inlevelse som musikläraren Göran bjöd på! Helt fantastiskt!!!! Även Marcus bjöd på sig själv till denna sång, och knöt ihop säcken så briljant! Tack alla för en riktigt rolig kväll!  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post705

Mycket har hänt,,,,,,,

Denna månadPosted by Göran Ebenhart Saturday, August 13 2016 07:50:40
Jag har verkligen varit usel på att uppdatera bloggen, och jag skyller allt på facebook!!!!!!!!!
Jag har gjort många roliga jobb under våren och sommaren, träffat underbara pensionärer i Helsingborg, jag och Martin Svensson har gjort succé på solbacken i Edenberga inför 300 entusiastiska besökare med vår show "Stående Ovationer," det blev slutsålt när jag var i Älmhult i februari, i Osby var jag än en gång konferencier för näringslivsgalan, i Hässleholm träffade jag en massa KIA-ägare när Newmans Bil hade VIP-Kväll. I Kalmar skärgård hade Destination Kalmar kick-off, jobbade med imitatören Anders Mårtensson och Thomas Petersson på vårmarknaden här i Markaryd, har varit på Hardings i Marieholm, träffat helt gäng fantastiska glada rektorer i Växjö, har kört Gerilla Comedy tillsammans med ett gäng komiker i Helsingborg, och även på HX-festivalen i Helsingborg,, och så har det rullat på under året. Många riktigt roliga kvällar, några helt outstanding faktiskt! Kul!!!!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post704

JAG VET!!!! Men igår var jag i Kalmar!

Denna månadPosted by Göran Ebenhart Friday, February 19 2016 13:53:18
Det har varit dåligt med uppdateringen här på bloggen! Så är det när man har fastnat i facebookens klor! smiley Hur som helst så var jag på Kalmar teater i går där jag supportade Magnus Betnér. Fantastisk teater och en riktigt härlig publik som verkligen ville ha roligt! Jag hade satt ihop en halvtimme med en del nytt material. Kom på en del grejer i bilen på vägen dit som jag konstigt nog inledde med av någon anledning? Hur som helst var det roligt och tycker väl att det gick helt ok. Kände mig aningen ringrostig och det var kanske därför jag slarvade bort en liten rolig detalj i ett material! Synd. Som vanligt kul att träffa Magnus igen, och både roligt och imponerande och se hur han år efter år fyller teatrarna och arenorna runt om i Sverige!

Mäktiga Kalmar teater, minuterna innan publikinsläpp.Foto: Magnus Betnér  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post703

Lysande comedy!

Denna månadPosted by Göran Ebenhart Monday, December 07 2015 08:33:53
Lennie briljerade i 45 minuter med lysande comedy när han gästade Markaryd i torsdags, Carl Stanley visade Markarydspubliken att han är lika rolig live som på nätet och Sandra Westin bjöd på tempostark humor! En kul kväll! Se nu till att boka biljetter till Jan Bylund som kommer den 18/12!


  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post702

The Tivoli!

Denna månadPosted by Göran Ebenhart Thursday, December 03 2015 14:44:39
Det har alltid funnits en speciell stämning i lokalen på The Tivoli. Jag gjorde min stand up debut på The Tivoli 1998, och om det så är i Vinylbaren, i stora salen, på cirkus eller på verandan på The Tivoli så finns alltid den goa stämningen där! Och så även igår! Carin Reijemer, Ludde Samuelsson Carl Stanley, Lennie Norman, jag och Martin Svensson såg till att publiken trivdes, och det blev en bra kväll med skratt applåder och ovationer! Nästa vecka kommer Thomas Järvheden, det får ni inte missa!

Lennie Norman

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post701

Christmas Comedy

Denna månadPosted by Göran Ebenhart Monday, November 30 2015 09:19:00
Nä, Markarydsborna vill inte roa sig med stand up comedy! Under mina mina 17 år i branschen och som arrangör av diverse comedykvällar var detta den absolut sämsta! Nu menar jag inte kvalitetsmässigt för kvällen blev riktigt bra! Nä, jag menar publikmässigt! Jag har alltid beklagat mig för komikerna när vi har haft mindre än 150 personer på kulturhuset. I torsdags hade vi 20! Ja, det är lite skrattretande, och så klart tråkigt, för jag vet att de 20 som var på plats hade en riktigt rolig kväll. Säkert mycket roligare än de som satt i soffan hemma och slötittade på teve eller uppdaterade sin profilbild! Vi bytte lokal till biblioteket, fixade fika, kaffe och glögg, och gjorde kvällen väldigt speciell för dem som var där! Och nu på torsdag 3/12 kommer Lennie Norman, Sandra Westin och Carl Stanley! Se nu till och inte välj bort det!


Adde Malmberg i mysiga Atriumgården!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post700

The Tivoli!

Denna månadPosted by Göran Ebenhart Monday, November 30 2015 09:01:58
Back to the roots med Adde Malmberg! Snygg scenbild, bra komiker = En riktigt bra kväll! Tyvärr hittade inte Helsingborgspubliken riktigt ända fram till The Tivoli i onsdags. Publiken har alltid en tendens att bli lite orolig när det inte är fullt hus. Men det är inte alltid mängden människor som gör om det ska bli en bra kväll. Det blev en bra kväll i onsdags, annorlunda, lite mer intimt, men en bra kväll. Sandra Westin och Jessica Persson såg till att det blev det, jag och Martin Svensson såg till att det blev det, och Adde Malmberg såg också till att det blev det! Jag testade nytt material som gick överraskade bra, något som jag nu under dagarna ska "fila" lite på och köra på onsdag igen! Då hoppas jag att du kommer! Lennie Norman, Carin Reijmer och Carl Stanley är då kvällens komiker! Bör ej missas!!!!

Foto: The Tivoli
Foto: The Tivoli

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post699

Back to the roots!

Denna månadPosted by Göran Ebenhart Wednesday, November 25 2015 11:45:22
I kväll kör vi första kvällen av fyra av "Back to the roots" på The Tivoli i Helsingborg! Det blir fyra riktigt bra kvällar det kan jag lova redan nu!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post698
Next »