ebenhartcomedy.se

ebenhartcomedy.se

Aktuellt om stand-up.

Och mina möten med publiken, tankar och reaktioner.

Hässleholm kommun

september-14Posted by Göran Ebenhart Saturday, September 20 2014 08:41:39
Var nere i Hässleholm i går eftermiddags, där jag skulle avsluta kommunens AK-dag i Glashuset 15:15. Och visst gjorde glashuset skäl för sitt namn, för det var som att komma in i växthus! Så efter en lång dag skulle alla sätta sig ner i denna tropiska värme, och lyssna på stand up!? Kanske inte optimalt för publiken, men det märktes inte, för alla var med och det blev en riktigt rolig eftermiddag i Hässleholm.

  • Comments(3)//blog.ebenhartcomedy.se/#post643

Måndagsmöte!

september-14Posted by Göran Ebenhart Monday, September 08 2014 15:53:38
Helsingborg 09:00-13:40! Inledde morgonen på Martins kontor i Helsingborg med att prata stand up, Lund Comedy Festival och diverse strul med arrangörer! Jodå, man hinner gå igenom mycket på en timme! Sen var vi faktiskt kreativa och började skriva på en ny sång till "Stående Ovationer" showen! Idé, låtval, texter, och sen var vi igång. Alltid lika rolig process, det händer nåt när vi börjar att spåna idéer, och så är det kul att det utmynnar i något också!
En givande dag helt enkelt. Imorgon åker jag upp till Ljungby för ett möte till den kommande Kann-Galan.

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post642

Gemytligt i Sjömillan

september-14Posted by Göran Ebenhart Sunday, September 07 2014 19:43:06
Jag träffade ett trevligt gäng igårkväll på restaurang Juvengård i Sjömillan några kilometer norr om Åseda. Under dagen hade gänget städat och röjt upp runt sjön Juven, lunch hade lagats på dagen, och på kvällen tog männen över köket på restaurang Juvengård och serverade en riktigt god middag. Jag åt den största schnitzel jag någonsin sett, så det var inte utan att jag kände mig lite däst när det var dags att underhålla gänget med lite stand up! Som vanligt sprang tiden iväg, och helt plötsligt hade det gått en timme! Det gick lite upp och ner tycker jag, vissa grejer funkade klockrent andra grejer mindre bra. Nu var det bara cirka 25 pers. allt från sju år till 85, och då får man lägga nivån därefter, och även framtoningen. Hur som helst så blev det i alla fall en gemytlig kväll på Restaurang Juvengård.

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post641

Åseda ikväll!

september-14Posted by Göran Ebenhart Saturday, September 06 2014 12:46:36
Blir några timmar i bilen idag, då jag ska träffa ett gäng utanför Åseda. Ser fram emot detta, då jag har lite nya grejer att testa. Upplägg och publikkemi gör att det kan bli riktigt roligt ikväll!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post640