ebenhartcomedy.se

ebenhartcomedy.se

Aktuellt om stand-up.

Och mina möten med publiken, tankar och reaktioner.

Laholm nu på torsdag!

juli-14Posted by Göran Ebenhart Tuesday, July 29 2014 09:59:21
Efter lite ledighet sitter jag nu och sätter ihop en timmes show inför torsdagskvällen i Laholm! Det kommer att bli storpremiär för en ny sång som jag döpt till: "En tonårsfars klagan!" Vi hoppas på fint väder på stortorget på torsdag, och det kostar gratis att kolla! Mmmm,,,,säkert många smålänningar på plats! Hoppas vi ses!  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post631

Roligt på Bolmsö!

juli-14Posted by Göran Ebenhart Sunday, July 20 2014 13:11:49
Igår hade jag glädjen att möta ett härligt gäng på idylliska Bolmsö! Det var ett 60-års kalas, och allt var perfekt ordnat, allt från bra ljud till härliga människor! Det var jubilaren själv som ville överraska sina gäster med lite comedy, och det blev som sagt en riktigt rolig kväll.
Med många spontana dialoger med gästerna, mycket här och nu, och jag ramlade in på material som jag inte kört på länge, och det blev även en del material som kom till i stunden! Roligt! Det blev nästan en timmes comedy, som avslutades med stående ovationer, och det tackar jag alldeles extra för!

Stort tack till Lisbeth & Rickard, samt alla gäster för en trevlig kväll!


Ikväll ska jag se Monty Pythons återföreningsshow, "One down five to go" på den gigantiska O2 arenan i London! Sista föreställningen i kväll.
(ja, vi ska inte åka till London, utan ser den här hemma, "Live på Kulturhuset," ja, teknikens under ni vet.)

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post630

The Tivoli!

juli-14Posted by Göran Ebenhart Monday, July 14 2014 11:00:04
Det var mycket folk, (som vanligt) på The Tivoli i onsdags, då jag och Martin agerade konferencierer, och körde lite ur vår föreställning "Stående Ovationer." Och det blev verkligen en annorlunda kväll. Visserligen mycket här och nu med publikinteraktion, men väldigt stressigt och allt togs på uppstuds. Vi hade en del moment som vi vanligtvis inte brukar göra, och en del moment som vi aldrig gjort. Förvirrande kanske inte bara för oss, utan även publiken. Hur som helst så avslutade Eric Börén kvällen lysande!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post629

Stående Ovationer på The Tivoli ikväll!

juli-14Posted by Göran Ebenhart Wednesday, July 09 2014 15:44:52
Ikväll onsdag 9/7 blir det "Stående Ovationer" på The Tivoli i Helsingborg! Fullbokat vid matborden, men gratis inträde, så det är bara att komma ner. Showtime: 20:30.

På scen: Erik Börén, Pierre Mathisson, och så är det jag och Martin Svensson, som agerar konferencierer, och så blir Stående Ovationer showen, där det ikväll blir premiär på en ny sång, med títeln: "En tonårsfars klagan!" Missa inte detta!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post628

Stående Ovationer på The Tivoli ikväll!

juli-14Posted by Göran Ebenhart Wednesday, July 09 2014 15:44:50
Ikväll onsdag 9/7 blir det "Stående Ovationer" på The Tivoli i Helsingborg! Fullbokat vid matborden, men gratis inträde, så det är bara att komma ner. Showtime: 20:30.

På scen: Erik Börén, Pierre Mathisson, och så är det jag och Martin Svensson, som agerar konferencierer, och så blir Stående Ovationer showen, där det ikväll blir premiär på en ny sång, med títeln: "En tonårsfars klagan!" Missa inte detta!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post627

Inhopp på kul i dalen!

juli-14Posted by Göran Ebenhart Saturday, July 05 2014 14:32:44
Jag var en bland många som tagit mig till allsångskvällen i Örkelljunga, som går under namnet kul i dalen. Huvudartisterna denna kväll var bröderna Rongedal! Vi jobbade ju ihop i Kalmar i vintras, så det var ju givet att åka dit och träffas dessa två genomtrevliga och duktiga artister för att snacka lite och njuta av deras fantastiska sång! Men mitt under allsången så hittar Tina mig i folkvimlet, och det dröjde inte lång stund för än Tina och Micke hade övertalat mig att köra lite stand up! Och det blev riktigt roligt! Och var detta en ren tillfällighet eller var det planerat? Ja? ,,,,,,vem vet?
Hur som helst, roligt blev det i alla fall!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post626

Komiker värmde i kylan!

juli-14Posted by Göran Ebenhart Thursday, July 03 2014 21:11:36
Det var lite halvkyligt i Helsingborg igår. Speciellt om man inte satt under taket på verandan på The Tivoli, för där "inne" värmdes atmosfären upp av publik, diverse värmekällor men framförallt komikerna. Biggan Lowén, Elin Nordén, Madeleine Walderhaug, Thomas Oredsson & Tobias Persson, såg till att det blev en riktigt rolig kväll med humor som både spred glädje och värme. Jag var konferencier och hade inte planerat att köra något material, men nu blev det så i alla fall. Ja, ibland tänker man en sak, men gör en annan.
Nästa onsdag ska Stående Ovationer showen luftas på The Tivoli. Det kommer att bli kalas!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post625

The Tivoli!

juli-14Posted by Göran Ebenhart Tuesday, July 01 2014 10:48:05
Imorgon ska jag vara konferencier på The Tivoli. Som vanligt är det fullbokat på matgäster, men kom ner och kolla, för det är gratis inträde, och det finns alltid plats någonstans. På scen ser ni Tobias Persson, Thomas Oredsson, Elin Nordén, Madeleine Walderhaug och Biggan Lowén. Showtime: 20: 30

Läs mer.

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post624