ebenhartcomedy.se

ebenhartcomedy.se

Aktuellt om stand-up.

Och mina möten med publiken, tankar och reaktioner.

Rolig kväll i Ljungby!

juni-14Posted by Göran Ebenhart Sunday, June 29 2014 09:45:06
Ibland kommer man helt enkelt till dukat bord, där förutsättningarna för stand up är perfekta! Så var det går. Ett gäng kompisar som fyllt 30, hade fixat festen för familj, släkt och vänner. Och de hade sett till att ordna en bra scen, ljud och ljus! Klockrent. Och det blev en riktigt rolig kväll, med många roliga dialoger med publiken och improvisationer i stunden. Jag passade på att testa lite nytt material som fungerade fantastiskt bra, och som faktiskt utvecklades i stunden. Kul. Det blev en timmes comedy, med avslutande stående ovationer! Det tackar jag extra för. Och givetvis tack till Hans och Jocke som bjöd på sig själva när de hjälpte mig att avsluta min akt på ett lysande sätt!

Stort tack till Tommy, Kristoffer, Martin, Johan, Patrik & Oscar som ordnat festen, och för de smakfulla presenterna jag fick!Foto: Emilia Johansson

  • Comments(1)//blog.ebenhartcomedy.se/#post623

40-års kalas

juni-14Posted by Göran Ebenhart Thursday, June 19 2014 07:37:55
I lördags var jag på ett 40-års kalas. Många Markarydsbor på plats, och det blev väl en helt okej akt. Lite roliga dialoger med publiken, blandade jag med cirka 40-minuters comedy. Dock var jag inte riktigt nöjd med helheten, en aning ringrostig. Kul var det dock att mitt nya material funkade kanon.

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post622