ebenhartcomedy.se

ebenhartcomedy.se

Aktuellt om stand-up.

Och mina möten med publiken, tankar och reaktioner.

Testade nya sången!

april-14Posted by Göran Ebenhart Thursday, April 24 2014 09:23:50
Det blev tisdagsmöte i Helsingborg denna veckan. Och det blev även lite spontanstandup för min del, då Martin var inbokad på Salongen i Folkets hus, där det satt cirka 170 pensionärer och väntade på att bli underhållna. Så vi bestämde oss helt enkelt för att testa den nya sången, "en tonårsfars klagan" som bland annat kommer att ingå i "Stående Ovationer" showen, men även i min egen. Den funkade väl helt okej, även om det finns en del att ändra på, och det är något som jag har jobbat med idag. Nu ska det göras en bakgrund, och den stora premiären blir i Bråthult om några veckor. Roligt!

"Salongen" i Folkets Hus. Gillar såna här gamla scener där tidens tand gör sig påmind.

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post616

Pigga Pensionärer!

april-14Posted by Göran Ebenhart Friday, April 11 2014 08:53:46
I går firade SPF Blekinge Distrikt 30-års Jubileum på Soft-Center i Ronneby. Och jag mötte ett glatt och piggt gäng. Alltid lika roligt och och prata med pensionärer, de kan relaterar till precis allt, och det blir alltid lika roliga dialoger med dem. Det blev en timmes comedy i en perfekt konferenslokal, tillsammans med ett roligt gäng!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post615

Nya texter till "Stående Ovationer"

april-14Posted by Göran Ebenhart Monday, April 07 2014 21:31:46
Idag har jag och Martin varit kreativa igen. En ny sångtext är i princip klar,och nästa vecka ska vi gå igenom en text som vi påbörjade i Barcelona förra året, men som vi aldrig testat. Vi ska göra en testföreställning med lite nya alster i Bråthult den 16 maj! Då ska vi se till att ha några nya roliga nummer på repertoaren! Och går det lika bra som idag, då blir det riktigt roligt!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post614