ebenhartcomedy.se

ebenhartcomedy.se

Aktuellt om stand-up.

Och mina möten med publiken, tankar och reaktioner.

Studiebesök på Julgalan i Halmstad!

november-14Posted by Göran Ebenhart Monday, November 24 2014 11:38:58
I lördags var jag på "studiebesök" på Julgalan i Halmstad, för att se hur det hela är upplagt. Jag ska själv hålla i julgalan i Kristianstad den 12 december. I lördags var det Peter Settman och David Hellenius som var konferencierer. Och jag måste säga att det är en fantastisk proffsig och välproducerad föreställning som publiken får uppleva. En härlig inramning med mycket av allting! En fantastisk show som innehåller allt! Överraskande duetter, hits, jultema och givetvis medleyn. Ej att förglömma dansarna som gör ett fantastiskt jobb! En helhet för både öga och öron. (maten smakade jag inte) Och det är härligt och se artisternas entusiasm på och utanför scen. Magnus Uggla drogs med halsinfektion, och hade fått sångförbud av läkaren. Men som Magnus sa: Det skiter jag i! Och det är så imponerande att se hur han kan få en hel arena att sjunga med i alla hans låtar. Och nu menar jag SJUNGA MED! Grymt! Det var ju ett artistuppbåd som inte gick av för hackor i lördags, eller vad sägs om följande, Ace Wilder, Ebbot, Miriam Bryant, Magnus Uggla, Timbuktu, Lasse Berghagen, Lena Philipsson, Petra Marklund, Bo Kaspers Orkester & Alvaro Estrella. + givetvis alla dansarna och ett fantastiskt band! Helt klart en imponerande show. Så det ska bli extremt roligt den 12 december i Kristianstad då jag ska jobba med Pernilla Wahlgren, Linda Pritchard, Amanda Fondell, Robert Pettersson (Sångaren i Takida) Dr. Alban, Darin, Patrik Isaksson & Oscar Zia. Det blir hur kul som helst, hoppas vi ses. Boka biljetter här.
Foto: Johnny Kääpä

Foto: Johnny Kääpä


Foto: Johnny Kääpä

Foto: Johnny Kääpä
Foto: Johnny Kääpä
Foto: Johnny Kääpä
Foto: Johnny Kääpä

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post653

Julshowen på Sundspärlan

november-14Posted by Göran Ebenhart Monday, November 24 2014 10:38:40
I fredags var jag och Martin Svensson på årets julshowspremiär på Sundspärlan! Det var roligt att komma tillbaka, har inte varit där sen jag själv gjorde julshow där 2007! Roligt att träffa delar av personalen som kände igen mig. Däremot var lokalen väldigt olik sig sen sist. En helt annan touch, väldigt snyggt! Showen bjöd på de bästa hårdrockshitsen under 80-talet. Det var hög igenkänningsfaktor och många "allsångsnummer." Thomas Petersson gör ett väldigt roligt nummer tillsammans med Thomas Vikström (sångare i bandet Therion) och Elin Bemark i REO Speed Wagons låt "I cant fight this feeling." Kee Marcello briljerar givetvis på gitarren, och Bruno Mitsogiannis briljerar sångmässigt! Det bjuds på hårdrocksklassiker i närmare 90 minuter, och jultemat står Sundspärlan för i ett fantastiskt julbord! Imponerande hög klass! Roligt eftersnack på premiärfesten efteråt med alla inblandade, med en ny trevlig bekantskap i Kee Marcello som älskar stand up och hade många roliga berättelser! Kul! Det blev en lång kväll, 02:30 landade jag i Markaryd igen.

Thomas rockar med kvastskaftet! Foto: Niklas Lydeen

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post652

Malmö Comedy Klubb!

november-14Posted by Göran Ebenhart Friday, November 07 2014 14:54:06
Igår var jag på MACK, och som vanligt var det fullt i den lilla tighta lokalen. Som helhet blev det en bra kväll, men personligen kan jag inte vara nöjd med min insats. Var helt enkelt "inte där" av någon anledning. Alltid svårt att förklara när sånt här händer,,,,,,,nä, jag kan inte förklara det. Jag borde varit bättre bara! Materialmässigt? Testade lite olika, gjorde ett nytt försök med "Bananflugorna," den ville sig inte riktigt igår heller. Kanske dags att släppa den nu? Den har faktiskt bara funkat kanon en gång av sju! Nåja, det återstår att se nästa gång.

Hade nöjet att träffa tre nya trevliga och roliga bekantskaper i Therese Sandin, Emma Knyckare och Simon Gärdefors som såg till att fullborda kvällen på MACK igår.

Elin Nordén var konferencier, och övriga i MACK-gänget såg som vanligt till att alla trivdes!

  • Comments(0)//blog.ebenhartcomedy.se/#post651